KiRei Oy perustettiin vuonna 2013.
Ennen yritystä perustajat tekivät 15 vuotta peltti- ja eristyshommia teollisuusalueilla. Työt tehtiin ympäri Suomea selluloosa-paperi tehtailla. Viimeisimmät kohteet olivat Kaukas Lappeenrannassa, Stora Enso Imatralla, biolaitos Lappeenrannassa. Perustajat ovat korkean luokan ammattilaiset eristystöissä ja kaikenlaisissa mahdollississa pelttihommissa. Työhön kuuluu: työmaan perusteellinen tarkistus. Mittaukset, tarvittavien materiaalien laskeminen, työprosessin suunnittelu ja työ lopputulokseen saakka.
Putkien ja mekanismien eristykset, tarvittavien pelttiosien suunnittelu ja valmistaminen mittojen mukaan laitteilla, jotka vastaavat kaikkiin teknisiin vaatimuksiin. Käytännössä oli mahdollisesti tuottaa kaikenlaisia manuaalisesti valmistettuja pelttituotteita.
Vuoden 2017 puolivälissä yritys alkoi tekemään myös palokatkohommia. KiRei Oy on osallistunut aliurakoistina sellaisissa projekteissa kuin: asuinrakennus Taavetissa, kauppakeskus Redi Helsingissä, kauppakeskus Tripla Helsingissä, muutama työmaa Turussa, sekä muutamassa projektissa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä.
REFERENSSIT
Tällä hetkellä me jatkuvasti etsimme omia projekteja ja toivomme, että meidän ammattilaisuus, kokemus ja perusteellinen lähestymistapa työhön tulee tarpeen ja me arvokkaasti toteutamme kaikki odotukset meitä kohtaan. Yritys koostuu vain sertifioiduista huippuluokan ammattilaisista. Katsomme tulevaisuuteen ja suunnamme kohti menestystä. Toivomme tuottaista yhteistyötä kaikkien KiRei Oy:stä kiinnostuneiden kanssa.